Květen 2006






Testík-Herci

29. května 2006 v 16:26 Testy HP

Herci

Otázka 1/12
kdo hrál Rona
a)Аrnil Rupert Grint
b) Alexis Cruz
c)Amanda Tapping
d)Dougles Judge
Otázka 2/12
kdo hrál Harryho
a)Teryl Rothery
b)Dean Anderson
c)Garrett Shanks
d)Daniel Radcliff
Otázka 3/12
kdo hrál Draca Malfoye
a)Sinclair Davis
b)Charles Nemec
c)Tom Felton
d)Erdogan Atalay
Otázka 4/12
kdo hrál Olivera Wooda
a)Christian Olliver
b)Sean Biggerstaff
c)Rene Steinke
d)Erdoga Natalay
Otázka 5/12
kdo hrál Albuse Brumbála
a)Mark Keller
b)Connery Sean
c)Richard Harris
d)Costner Kevin
Otázka 6/12
kdo hrál profesora Snapea
a)Alan Rickman
b)Burton Richard
c)Curtis Tony
d)Depardieu Gérard
Otázka 7/12
kdo hrál hajnéhoRubeuse Hagrida
a)Dietrich Marlene
b)Delon Alain
c)Fairbanks Douglas
d)Robie Coltrane
Otázka 8/12
kdo hrál skoro bezhlavého Nika
a) John Cleese
b)Kelly Grace
c)Hill Terence
d)Newman Paul
Otázka 9/12
kdo hrál Hermionu
a)Chaplinová Geraldine
b)Emma Watsonová
c)Girardotová Anne
d)Foster Jodie
Otázka 10/12
kdo hrál profesorku McGonagalovou
a)Schneiderová Romy
b)Templeyová Shirley
c)Taylotová Liz
d)Maggie Smithová
Otázka 11/12
kdo hrál madam Pomfreyovou
a)Gemma Jones
b)Hepburnová Katherine
c)Garbo Greta
d)Fondová Jane
Otázka 12/12
kdo hrál Molly Weasleyovou
a)Cardinale Claudia
b)Bergmann Ingrid
c)Farrow Mia
d) Julie Walters
Výsledky:
1.a 2.d 3.c 4.b 5.c 6.a 7.d 8.a 9.b 10.d 11.a 12.d

Kvíz - mišmaš

29. května 2006 v 16:25 Testy HP

Kvíz-mišmaš:o)

1. Které kouzlo způsobuje rychlý růst zubů?
a) Dissendium
b) Deletrius
c) Densaugeo
2. Kouzlo Reparo slouží :
a) ke spravení věcí
b) k napravení uplynulé události
c) k vykouzlení peněz
3. Jaké kouzlo použijeme , chceme- li , aby se věc vznášela (levitovala) ?
a) Waddiwasi
b) Wingardium leviosa
c) Ferula
4. Kouzlo Serpensortia použijeme , když chceme , aby :
a) protivník tancoval
b) se Vaše hůlka rozsvítila
c) na protivníka zaútočil had
5. Které tři kletby se nepromíjejí?
a) Amnesia , Accio , Impervius
b) Avada Kedavra , C rucio , Imperios
c) Apparecium , Avis , Impedimenta
6. Jakým kouzlem zničíte bubáka?
a) Riddiculus
b) Rictusempra
c) Reducio
7. Kouzlo Pertrificus totalus způsobí , že :
a) Vyčistí pokoj a uklidí věci
b) protivníka úplně spoutá
c) na pokožce vzniknou bolestivé jizvičky
8. Které kouzlo soupeře odzbrojí?
a) Expecto Patronum
b) Ennervate
c) Expelliarmus
9. Které kouzlo Vaši hůlku rozsvítí?
a) Nox
b) Lumos
c) Morsmordre
10. Co se stane , když řeknete Accio hůlka?
a) podá se Vám hůlka
b) hůlka se Vám sama přelomí
c) zmizí Vám hůlka
Tento test byl nejlehčí za poslední dva roky ... Ale vraťme se k hodnocení. Za správnou odpověď Vám započítám bod , za špatnou i nezodpovězenou odpověď bod nezapočítávám.
Správné odpovědi:
1.c , 2.a , 3.b , 4.c , 5.b , 6.a , 7.b , 8.c , 9.b , 10.a
Ohodnocení:
10 bodů: V ...... vynikající
9 až 8 bodů: N ...... nad očekávání
8 až 7 bodů: P ...... přijatelné
7 až 5 bodů: M ...... mizerné
5 až 2 body: H ...... hrozné
2 až 0 bodů: T ...... troll

Kvíz - Prasinky

29. května 2006 v 16:24 Testy HP

Kvíz-Prasinky

1. V které budově v Prasinkách byl roku 1612 hlavní štáb vzpoury skřetů
  1. v Chroptící chýši
  2. U tří košťat
  3. U džina v láhvi

D. V Medovém ráji

2. Kolik tajných chodeb vede do Prasinek
  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
3. Hostinská U tří košťat se jmenuje

A. madame Rosmerta

  1. madame Rosinanta
  2. madame Róza
  3. madame Rosemary
4. Kolem Chroptící chýše je
  1. ovocný sad

B. močálovitá zahrada

  1. zpustlá zahrada
  2. holá planina
5. Jaké bylo v Prasinkách počasí při první Harryho návštěvě

A. sněhová vichřice

  1. liják
  2. slunečno
  3. mlha
6. Co je v domě U džina v láhvi
  1. hostinec
  2. pošta
  3. prodejna se žertovnými předměty

D. obchod s kouzelnickými potřebami

7. Jaké je heslo na mazání textu na Pobertově plánku
  1. Neplecha ukončena.
  2. Lumpárny skončily.
  3. Konec taškařicím.
  4. Rošťárnám konec.
8. Které pití je vyhlášenou pochoutkou místního hostince
  1. malý odvar z chejru
  2. svařená medovina

C. horký máslový ležák

  1. třešňový sirup se sodou, ledem a deštníčkem
9. U jaké mísy stáli Ron a Hermiona, když je Harry poprvé uviděl
  1. škytacích bonbonů
  2. drcených švábů

C. krvavě zbarvených lízátek

  1. gumových slimáků
10. Jaký dárek Harry, Ron a Hermiona koupili v Prasinkách Dobbymu

A. ponožky, které ječely, když moc zapáchaly

  1. oranžové rukavičky se dvěma palci
  2. citrónově žlutou buřinku s větrníkem
  3. samoklouzací botky na klíček
Správné odpovědi:
1.D, 2.B, 3.A, 4.B, 5.A, 6.D, 7.A, 8.C, 9.C, 10.A

Rozvrhy

26. května 2006 v 17:15 Trio a ostatní
Rozvrhy - Daniel Radcliffe
Rozvrhy - Emma Watson
Rozvrhy-Daniel, Rupert, Emma

Herci z HP - adresy

24. května 2006 v 18:25 Adresy
Alan Rickman (Severus Snape)
Oxford House
76 Oxford St
London W1N 0AX
United Kingdom
Maggie Smith (Minerva McGonagallová)
c/o ICM
76 Oxford Street
London WIN 0AX
United Kingdom
Robbie Coltrane (Hagrid)
c/o CDA
19 Sydney Mews
London
SW36HL
United Kingdom
c/o Inspirational Artists
P.O. Box 1-AS
London W1A 1AS
United Kingdom
Fiona Shaw (Petunie Dursleyová)
c/o ICM
Oxford House
76 Oxford Street
London WIN 0AX
United Kingdom
Richard Griffiths (Vernon Dursley)
125 Gloucester Rd
London SW2 4TE
United Kingdom

Sean Biggerstaff (Oliver Wood)
c/o ICM
76 Oxford Street
London, W1N OAX
England
Kenneth Branagh (Zlatoslav Lockhart)
83 Berwick Street
London W1V 3PJ
England
56 King's Road
Kingston Upon Thames
KT2 5HF
United Kingdom
c/o Fishmonger Films
Studios Road
Shepperton
Middlesex
TW17 OQD
England
John Cleese (Skoro Bezhlavý Nick)
115 Hazlebury Road
London SW6 2lX
United Kingdom
Jason Isaacs (Lucius Malfoy)
c/o ICM, Ltd.
Oxford House
76 Oxford Street
London
W1N 0AX
United Kingdom


kvíz

22. května 2006 v 16:19 Testy HP




Ali

21. května 2006 v 18:53

Welcome

17. května 2006 v 18:36

Herci

17. května 2006 v 18:35
Herci
Známá trojka